Lämminvesivaraajat ja lämpökeskukset kotitalouksille

Markkinoiden laajin lämminvesivaraajien tuotevalikoima

Laatu
Olemme kehittäneet ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lämminvesivaraajia kotikäyttöön 60 vuoden ajan. Materiaalivalintojen, automatisoidun valmistuksen ja älykkäiden ratkaisujen optimaalinen yhdistelmä antaa OSO Hotwater -tuotteille ylivoimaisen käyttöiän. OSO Hotwater -lämminvesivaraajien laatu on maailmanluokkaa, ja siksi tarjoamme 5 vuoden takuun lämminvesisäiliöillemme, mikä merkitsee turvallisuutta sekä asentajalle että loppukäyttäjälle.

Energiatehokkuus
OSO-varaajien lämpöhäviö on markkinoiden alhaisin, ja ne on suunniteltu maksimaaliseen tehokkaiksi. Sen ansiosta tuotteidemme virrankulutus on pienin ja se tarkoittaa asiakkaillemme erinomaista elinkaaritaloutta.

Ympäristönäkökohdat
OSO Hotwater on sitoutunut ympäristöön ja kestävään kehitykseen. Ainoana yksityisomistuksessa olevana lämminvesivaraajien valmistajana Norjassa OSO Hotwater on ottanut ympäristönäkökohdat huomioon tuotannossaan jo useiden sukupolvien ajan. Uskomme, että laadukkaiden tuotteiden tehokas tuotanto on mahdollista samalla kun ympäristö ja luonto otetaan huomioon.

Suora sähkölämmitys