Luotettu ympäri maailmaa

Olemme ylpeä toimittaja laiva- ja offshore-asennuksiin, joissa ankarat ja vaativat olosuhteet vaativat korkeinta laatua kaikissa laitteissa. Siksi OSO Hotwater toimittaa vain maailman johtavaa laatua olevia ruostumattomia terässäiliöitä, koska norjalaisena yrityksenä tiedämme, mitä laitteilta vaaditaan maailman merillä.

Marine Offshore Cruise Stainless Steel Tanks Quality OSO Hotwater

Triton Marine

Maxi Marine

Contact our OSO Hotwater Marine Division

Direct contact:

Daniel Johansson

International Sales Manager

Phone: +46 (0) 705931143

Email: dj@oso.no

Laiva- ja offshore-tuotteet

Meille on kertynyt vuosikymmenten mittainen kokemus ja tietotaito maailman merenkulku-, risteily- ja offshore-kaluston varustamisesta painesäiliöillä ja kalorifeereillä. Referenssiprojektejamme ovat muun muassa norjalaiset öljy- ja kaasualukset Troll, Oseberg ja Valhall kuten myös eräät maailman tunnetuimmat risteilyalukset.

OSO Hotwaterilla on ISO 3834-2 -hitsaussertifikaatti («Laatuvaatimukset metallimateriaalien sulahitsaukselle») riippumattomia kolmannen osapuolen tarkastuksia varten. Vakiona kaikki painesäiliömme on suunniteltu EN 13445:n («Paineastioiden suunnittelu, valmistus ja tarkastus») mukaisesti, ja tilauksesta myös muiden sertifikaattien mukaan. Mitä tahansa vaatimuksia asiakkaillamme onkin, niin me pyrimme täyttämään ne.

Edut Maxi Marine

Tilauksesta saatavat sertifikaatit