Överlägsna lösningar

Stolt leverantör av skräddarsydda OEM-tankar i rostfritt stål och klassledande isolerade produkter till några av de mest kända värmemärkena världen över.

Industriella OEM-lösningar

OEM-tankar i rostfritt stål

För värmesystem med integrerade varmvattentankar kommer ett tidigt skede partnerskap med OSO att ge stora möjligheter för att optimera design och effektivitet.

Vi tillhandahåller tanklösningar med klassledande kvalitet och kostnadseffektivitet för OEM-kunder baserat på vår automatiserade tillverkning. För marknadsspecifika produkter kan vi bidra med egen erfarenhet tillsammans med kunden för att uppnå bästa resultat. Våra rostfria värmeslingor upp till 3,2 m² med släta rör (ingen kalkavlagringar) passar perfekt till alla värmepumpssystem upp till 15 kW. Kundspecifika anslutningar och design tillsammans med ett stort utbud av värmebatterialternativ är en självklarhet. Unik erfarenhet av högkvalitativt rostfritt stål gör att vi kan möta alla kundkrav.

Tillverkad enligt

Viktiga fördelar

Helt isolerade OEM tankenheter

Vi är stolta över att kunna leverera specialanpassade varmvattentankar i rostfritt stål med unika isoleringsförmåga till några av de mest kända värmemärkena världen över.

OSO levererar helisolerade och kompletta produkter med släta rörvärmeslingor till några av de ledande leverantörerna av värmepumpar och pannor på den amerikanska och europeiska marknaden. OSO:s OEM-produkter kombinerar låg värmeförlust och effektiv värmeöverföring med den välkända OSO-kvaliteten. Våra skräddarsydda, helisolerade OEM-produkter kompletterar många av de mest sålda och mest effektiva värmepumpssystemen i Europa. Våra rostfria värmeslingor upp till 3,0 m² med släta rör (ingen kalkavlagringar) passar perfekt till alla värmepumpssystem upp till 15 kW. Kundspecificerade isoleringsvärden med OSO NANOPUR och vakuumisoleringspaneler, val av anslutningar och design tillsammans med ett stort utbud av värmebatterialternativ är en självklarhet. Unik erfarenhet av högkvalitativt rostfritt stål gör att vi kan möta alla kundkrav.

Tillverkad enligt

Viktiga fördelar